zondag, januari 23, 2022

Laat je inspireren door duurzame bedrijven.

Meewerken aan een beter klimaat

Wil jij ook eerlijke informatie met betrekking tot verduurzaming? Dan heb je nu de juiste plek gevonden!

Business Channel One brengt de informatie die je zoekt in beeld. En waarschijnlijk is het je nu ook opgevallen dat je geen advertenties bent tegengekomen, dat is onze bewuste keuze
Waarom? Omdat er meer openheid nodig is om samen sneller te kunnen verduurzamen.
Dit alles doen wij zonder enige vorm van subsidie, we zijn volledig onafhankelijk en objectief.

Steun ons, doneer ook 10,- per maand en help ons de verduurzaming bij ondernemend Nederland in beeld te brengen. Leden kunnen onderwerpen aandragen waarna wij op zoek gaan naar antwoorden en ontvangen tijdelijk een uniek welkomstgeschenk! Wil je als bedrijf BC1® sponsoren, neem dan even contact met ons op.
Samen maken we meer impact!

Heb je vragen? Laat het ons weten via de contactpagina.

[doneren_met_mollie]

WIE ZIJN WIJ?

WZW

Actuele video's

insect op silphie

Klimaat vriendelijk boeren met eTrac en Silphie

Silphie is een uitzonderlijke plant die meehelpt biodiversiteitsverlies en klimaatverandering tegen te gaan. Farmertronics heeft een elektrische tractor ontwikkeld die autonoom kan werken, de eTrac. Een samenwerking om te komen tot een klimaatvriendelijke landbouw.

Verlies van biodiversiteit in de stad

Biodiversiteit of te wel de verscheidenheid van leven, wordt gestaag minder. Op zoek naar antwoorden gingen we op pad met Ton Eggenhuizen, Stadsecoloog in Almere. Want ook in de stad is er verlies van biodiversiteit.
Graangeluk

Natuurlandbouw beter voor biodiversiteit

(English below) Verlies van biodiversiteit is één van de milieuthema’s waar we met z’n allen aan moeten werken. Natuurlijk wordt er veel gedebatteerd en er...

Circulariteit noodzaak voor behoud winstgevendheid

Wat houdt echte verduurzaming precies in? We krijgen antwoorden van koplopers die vanuit uiteenlopende vakgebieden en gezichtspunten werken aan verduurzaming.
Waterstof de docu

Waterstof de docu

Waterstof is belangrijk voor de energietransitie, maar wat kunnen we met waterstof en hoe ver zijn we daar nu dan eigenlijk mee? In deze documentaire gaan we op zoek naar antwoorden.
Kunsstof de grondstof

Kunststof de grondstof

Wat moet er gebeuren om de plastic afvalberg kleiner te maken? In de documentaire ‘Kunststof de grondstof’ gaan we op zoek naar antwoorden.