dinsdag, april 16, 2024

Samen voor duurzame vooruitgang

Meewerken aan een beter klimaat

Wil jij ook eerlijke informatie met betrekking tot verduurzaming? Dan heb je nu de juiste plek gevonden!

Business Channel One brengt de informatie die je zoekt in beeld. En waarschijnlijk is het je nu ook opgevallen dat je geen advertenties bent tegengekomen, dat is onze bewuste keuze
Waarom? Omdat er meer openheid nodig is om samen sneller te kunnen verduurzamen.
Dit alles doen wij zonder enige vorm van subsidie, we zijn volledig onafhankelijk en objectief.

Steun ons, doneer ook 10,- per maand en help ons de verduurzaming bij ondernemend Nederland in beeld te brengen. Leden kunnen onderwerpen aandragen waarna wij op zoek gaan naar antwoorden en ontvangen tijdelijk een uniek welkomstgeschenk! Wil je als bedrijf BC1® sponsoren, neem dan even contact met ons op.
Samen maken we meer impact!

Heb je vragen? Laat het ons weten via de contactpagina.

[doneren_met_mollie]

WIE ZIJN WIJ?

WZW

Actuele video's

Waterstof tanken in Alkmaar

Duurzaam transport met waterstof

 English below Duurzaam transport kan waterstof tanken in Alkmaar Sinds medio januari is het mogelijk om in Alkmaar waterstof te tanken, een cruciale stap voorwaarts in...
Plaatsspecifiek middelen toedienen Digital Farming

Digital Farming – Demodag bereikte resultaten en toekomstperspectief

English below Wat is er bereikt? In deze vierde aflevering van de Digital Farming serie werpen we een blik op de vooruitgang die dit project heeft...
Velddag “Pilot Duurzame Teelt van Tulp & Bijgoed”

Onderweg naar duurzame bollenteelt

Om de overgang te maken van reguliere bollenteelt naar een duurzame teelt moet worden onderzocht hoe telers anders om kunnen gaan met de uitdagingen waar zij mee te maken kunnen krijgen. Welke alternatieven zijn er om bepaalde ziektes te bestrijden en werken de succesvolle methoden op kleine schaal, ook op grote schaal?
Plaatsspecifiek spuiten

Digital Farming – Plaatsspecifiek toepassen

Het derde deel van deze serie gaat over de spuittechnologie, die het mogelijk maakt om plaatsspecifiek en plantspecifiek middelen toe te passen. Daarnaast wordt duidelijk waarom het voor boeren belangrijk is hun werkwijze aan te passen.
Gezocht boer van de toekomst

Gezocht, boer van de toekomst

Jongeren maken kennis met de agrarisch sector door het project Farming Simulator Challenge om de kans op een opleiding in deze branche te vergroten.
data verwerking

Digital Farming – Data verwerking

In het project Digital Farming NHN is data verwerking een cruciale factor. Welke informatie wordt verzameld en wat gebeurt er naderhand mee? Door grondonderzoek uit te voeren met een speciale sensor kunnen bodemkaarten en taakkaarten gemaakt worden. Deze gegevens worden gecombineerd met andere informatie en op de Hogeschool Inholland gebruikt om algoritmes te ontwikkelen.