woensdag, mei 29, 2024

Films over duurzame vooruitgang

Vergroot ook je zichtbaarheid

Contactgegevens:

Tijdens kantooruren zijn we te bereiken via 036 713 00 15
Liever een mail sturen?
Dat kan naar

Een brief schrijven mag natuurlijk ook
BC1®
Centaurenstraat 24
1363 TC  Almere

KvK: 39094726

WIE ZIJN WIJ?

WZW

Actuele video's

Waterstof tanken in Alkmaar

Duurzaam transport met waterstof

 English below Duurzaam transport kan waterstof tanken in Alkmaar Sinds medio januari is het mogelijk om in Alkmaar waterstof te tanken, een cruciale stap voorwaarts in...
Plaatsspecifiek middelen toedienen Digital Farming

Digital Farming – Demodag bereikte resultaten en toekomstperspectief

English below Wat is er bereikt? In deze vierde aflevering van de Digital Farming serie werpen we een blik op de vooruitgang die dit project heeft...
Velddag “Pilot Duurzame Teelt van Tulp & Bijgoed”

Onderweg naar duurzame bollenteelt

Om de overgang te maken van reguliere bollenteelt naar een duurzame teelt moet worden onderzocht hoe telers anders om kunnen gaan met de uitdagingen waar zij mee te maken kunnen krijgen. Welke alternatieven zijn er om bepaalde ziektes te bestrijden en werken de succesvolle methoden op kleine schaal, ook op grote schaal?
Plaatsspecifiek spuiten

Digital Farming – Plaatsspecifiek toepassen

Het derde deel van deze serie gaat over de spuittechnologie, die het mogelijk maakt om plaatsspecifiek en plantspecifiek middelen toe te passen. Daarnaast wordt duidelijk waarom het voor boeren belangrijk is hun werkwijze aan te passen.
Gezocht boer van de toekomst

Gezocht, boer van de toekomst

Jongeren maken kennis met de agrarisch sector door het project Farming Simulator Challenge om de kans op een opleiding in deze branche te vergroten.
data verwerking

Digital Farming – Data verwerking

In het project Digital Farming NHN is data verwerking een cruciale factor. Welke informatie wordt verzameld en wat gebeurt er naderhand mee? Door grondonderzoek uit te voeren met een speciale sensor kunnen bodemkaarten en taakkaarten gemaakt worden. Deze gegevens worden gecombineerd met andere informatie en op de Hogeschool Inholland gebruikt om algoritmes te ontwikkelen.