vrijdag, januari 27, 2023

Samen voor duurzame vooruitgang

Vergroot je zichtbaarheid en wordt
 lid van Business Channel One

Als lid van BC1® betaal je jouw film middels een abonnement. Zo heb je héél voordelig een bedrijfsfilm van topkwaliteit en profiteer je minstens 2 jaar van alle voordelen. Voor de productie van de film vragen wij eenmalig 15% van de pro­ductiekosten (vanaf € 500,­-). Hiervoor heb je een prachtige film inclusief alle bijbehorende voordelen!

Contactgegevens

Tijdens kantooruren zijn we te bereiken via 036 713 00 15
Liever een mail sturen?
Dat kan naar

Een brief schrijven mag natuurlijk ook
BC1®
Centaurenstraat 24
1363 TC  Almere

KvK: 39094726

WIE ZIJN WIJ?

WZW

Actuele video's

Energie opslag

Energietransitie kan alleen slagen met opslag

Duurzaam opgewekte energie kan niet altijd op het traditionele energienet, dat maakt energie opslag belangrijk. Deze verloren energie zouden we later juist heel goed kunnen gebruiken.
Circulaire toekomst Flevoland 2030

Flevoland geeft ondernemers ruimte circulair te ondernemen

Het streven van onze rijksoverheid is dat we in 2050 een volledig werkende circulaire  economie hebben. Dit houdt in dat er dan geen afval meer bestaat en dat grondstoffen voortdurend worden hergebruikt. Omdat dit niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kan worden wordt hier nu al hard aan gewerkt door het bedrijfsleven, het onderwijs en ook door lokale overheden.
insect op silphie

Klimaat vriendelijk boeren met eTrac en Silphie

Silphie is een uitzonderlijke plant die meehelpt biodiversiteitsverlies en klimaatverandering tegen te gaan. Farmertronics heeft een elektrische tractor ontwikkeld die autonoom kan werken, de eTrac. Een samenwerking om te komen tot een klimaatvriendelijke landbouw.

Verlies van biodiversiteit in de stad

Biodiversiteit of te wel de verscheidenheid van leven, wordt gestaag minder. Op zoek naar antwoorden gingen we op pad met Ton Eggenhuizen, Stadsecoloog in Almere. Want ook in de stad is er verlies van biodiversiteit.
Graangeluk

Natuurlandbouw beter voor biodiversiteit

(English below) Verlies van biodiversiteit is één van de milieuthema’s waar we met z’n allen aan moeten werken. Natuurlijk wordt er veel gedebatteerd en er...

Circulariteit noodzaak voor behoud winstgevendheid

Wat houdt echte verduurzaming precies in? We krijgen antwoorden van koplopers die vanuit uiteenlopende vakgebieden en gezichtspunten werken aan verduurzaming.