donderdag, juni 30, 2022

Laat je inspireren om duurzaam te ondernemen

Contactgegevens

Wij werken aan een groene, sociale, duurzame wereld. Door innovatieve ondernemers zichtbaar te maken en verbindingen te leggen tussen bedrijven onderling maar ook met kennisinstellingen en overheden. Dat doen wij zowel online als offline.

Inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Wij verspreiden nieuwe kennis met informatieve verhalen die we actief onder de aandacht brengen om mensen bewust te maken van de mogelijkheden. Openlijk dus zonder belemmeringen, geen registratie of abonnement en vooral geen afleidende advertenties. Dat is nodig om de huidige transitie te versnellen.

Ons doel is een leefbare wereld voor iedereen, nu en in de toekomst. Bij waarde kijken we niet naar geld maar naar de impact die we kunnen maken. Dat is wat telt, dat we alle neuzen dezelfde kant op krijgen en een gezonde wereld achterlaten ook voor onze achter-achter-kleinkinderen.

Bedrijven waar wij al verhalen van gemaakt hebben noemen ons betrokken, creatief en deskundig. Dat is genoeg over ons, want het gaat vooral om de nieuwe ontwikkelingen die ervoor kunnen zorgen dat we samen verder kunnen in een gezonde wereld. Daarom laten deze bedrijven zich authentiek in beeld brengen en vertellen zij hun verhaal om anderen mee te nemen in deze snel veranderende tijd.

Ook je verhaal vertellen op Business Channel One? Tijdens kantooruren zijn we te bereiken via  036 713 00 15
Liever een mail sturen? Dat kan naar of via onderstaand contactformulier.

Een brief schrijven mag natuurlijk ook
BC1®
Centaurenstraat 24
1363 TC  Almere

KvK: 39094726

  Je naam

  Je e-mail

  Onderwerp

  Je bericht

  WIE ZIJN WIJ?

  WZW

  Actuele video's

  Energie opslag

  Energietransitie kan alleen slagen met opslag

  Duurzaam opgewekte energie kan niet altijd op het traditionele energienet, dat maakt energie opslag belangrijk. Deze verloren energie zouden we later juist heel goed kunnen gebruiken.
  Circulaire toekomst Flevoland 2030

  Flevoland geeft ondernemers ruimte circulair te ondernemen

  Het streven van onze rijksoverheid is dat we in 2050 een volledig werkende circulaire  economie hebben. Dit houdt in dat er dan geen afval meer bestaat en dat grondstoffen voortdurend worden hergebruikt. Omdat dit niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kan worden wordt hier nu al hard aan gewerkt door het bedrijfsleven, het onderwijs en ook door lokale overheden.
  insect op silphie

  Klimaat vriendelijk boeren met eTrac en Silphie

  Silphie is een uitzonderlijke plant die meehelpt biodiversiteitsverlies en klimaatverandering tegen te gaan. Farmertronics heeft een elektrische tractor ontwikkeld die autonoom kan werken, de eTrac. Een samenwerking om te komen tot een klimaatvriendelijke landbouw.

  Verlies van biodiversiteit in de stad

  Biodiversiteit of te wel de verscheidenheid van leven, wordt gestaag minder. Op zoek naar antwoorden gingen we op pad met Ton Eggenhuizen, Stadsecoloog in Almere. Want ook in de stad is er verlies van biodiversiteit.
  Graangeluk

  Natuurlandbouw beter voor biodiversiteit

  Volg jij ons al op Linkedin? (English below) Verlies van biodiversiteit is één van de milieuthema’s waar we met z’n allen aan moeten werken. Natuurlijk wordt...

  Circulariteit noodzaak voor behoud winstgevendheid

  Wat houdt echte verduurzaming precies in? We krijgen antwoorden van koplopers die vanuit uiteenlopende vakgebieden en gezichtspunten werken aan verduurzaming.