zondag, januari 23, 2022

Laat je inspireren door duurzame bedrijven.

Contactgegevens

Zo kun je ons bereiken, tijdens kantooruren 036 713 00 15
of via mail het kan ook via onderstaand contactformulier.

Een brief schrijven mag natuurlijk ook
BC1®
Centaurenstraat 24
1363 TC  Almere

KvK: 39094726

  Je naam

  Je e-mail

  Onderwerp

  Je bericht

  WIE ZIJN WIJ?

  WZW

  Actuele video's

  insect op silphie

  Klimaat vriendelijk boeren met eTrac en Silphie

  Silphie is een uitzonderlijke plant die meehelpt biodiversiteitsverlies en klimaatverandering tegen te gaan. Farmertronics heeft een elektrische tractor ontwikkeld die autonoom kan werken, de eTrac. Een samenwerking om te komen tot een klimaatvriendelijke landbouw.

  Verlies van biodiversiteit in de stad

  Biodiversiteit of te wel de verscheidenheid van leven, wordt gestaag minder. Op zoek naar antwoorden gingen we op pad met Ton Eggenhuizen, Stadsecoloog in Almere. Want ook in de stad is er verlies van biodiversiteit.
  Graangeluk

  Natuurlandbouw beter voor biodiversiteit

  (English below) Verlies van biodiversiteit is één van de milieuthema’s waar we met z’n allen aan moeten werken. Natuurlijk wordt er veel gedebatteerd en er...

  Circulariteit noodzaak voor behoud winstgevendheid

  Wat houdt echte verduurzaming precies in? We krijgen antwoorden van koplopers die vanuit uiteenlopende vakgebieden en gezichtspunten werken aan verduurzaming.
  Waterstof de docu

  Waterstof de docu

  Waterstof is belangrijk voor de energietransitie, maar wat kunnen we met waterstof en hoe ver zijn we daar nu dan eigenlijk mee? In deze documentaire gaan we op zoek naar antwoorden.
  Kunsstof de grondstof

  Kunststof de grondstof

  Wat moet er gebeuren om de plastic afvalberg kleiner te maken? In de documentaire ‘Kunststof de grondstof’ gaan we op zoek naar antwoorden.