zaterdag, oktober 31, 2020

Laat je inspireren door duurzame bedrijven.

Podium voor duurzame koplopers

Alles en iedereen is met elkaar verbonden en heeft een rol bij het aanpakken van het milieuprobleem. BC1® levert haar bijdrage door de overheid, provincies en bedrijven een podium te geven om hun voorbeeldrol aan een breed publiek te tonen.

Ruimte om elkaar te versterken

Wil jij meer weten over duurzame ontwikkeling en leren van de ervaringen van andere ondernemers die al werken aan een groene economie?
Op Business Channel One vind je informatie, kennis en inspiratie om zelf ook meer toekomstgericht te werken. Ondernemers delen op ons platform kennis met betrekking tot innovaties, recycling, duurzame inzetbaarheid van personeel, het verlagen van de CO2 footprint en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met ons team brengen we op creatieve manier jouw verhaal onder de aandacht, wij zorgen er vooral ook voor dat je het podium krijgt dat je verdient. Dit doen wij zowel voor zelfstandigen en midden- kleinbedrijf als grootbedrijf.

Reclame 3.0

We hebben een unieke wijze voor het onder de aandacht brengen van jouw verhaal. Zo bieden we jouw film of filmfragment niet op YouTube aan maar juist hier op het platform van BC1® want hier komt de duurzame doelgroep kijken. Zo krijgt de kijker geen ongewenste reclame. Reclame die afleidt, gericht is op zoveel mogelijk verkopen en vaak een niet duurzame boodschap uitzendt. Je kan jouw film ook op je bedrijfswebsite plaatsen.

Verspreiding via social media? Ook dat doen we, maar dan net even anders, zodat je optimaal jouw doelgroep bereikt.

Binnen twee maanden 10.000 views

Een goede communicatie loont zich. Bedrijven die duurzaam ondernemen presteren zakelijk en maatschappelijk beter! Vooral bedrijven die dit duidelijk naar buiten brengen door gebruik te maken van innovatieve oplossingen en dit aan de markt presenteren versterken daardoor hun concurrentiepositie. Duurzaam ondernemen zorgt namelijk voor meer aandeelhouderswaarde én maatschappelijke erkenning. Daarom is het belangrijk dat de doelgroep jouw duurzame verhaal ziet.

Het gemiddelde aantal views per bedrijfsverhaal is bij ons hoog. De meeste films op BC1® krijgen in de eerste maand al zo’n 2.000 views. Of jouw film of filmfragment veel views krijgt, hangt natuurlijk mede af van de grootte van de doelgroep, de interesse van de doelgroep en de promotie. Er zijn echter films op BC1® die binnen twee maanden, alleen op ons platform, al meer dan 10.000 views kregen!

Kleine investering met grote mogelijkheden

Meer weten? Lees hier over op onze pagina Kosten of neem contact met ons op. Of, spreekt onze werkwijze je aan en wil en je een duurzaam bedrijf dat een podium verdient steunen? Laat het ons weten!

Over ons

BC1® is opgezet door enthousiaste professionals uit de televisie wereld die naast hun ‘gewone’ werk een podium creëren waar een ieder op laagdrempelige manier informatie kan vinden over verduurzaming en samenwerkingen die hierdoor ontstaan.

Met onze filmbagage en vanuit persoonlijke interesse, denken wij met je mee. Natuurlijk weten wij niet alles, maar we verdiepen ons in elk duurzaam onderwerp. Door ons te focussen op duurzame ondernemingen krijgen we bovendien een steeds scherper beeld. Zo komen we snel tot de kern van jouw verhaal. Bij BC1® willen we het echte en geloofwaardige verhaal vertellen en geen gelikt reclamefilmpje maken dat de kijker niet gelooft. Met de input van onze opdrachtgevers kunnen we bij BC1® een betrokken boodschap overbrengen die impact heeft en veel gedeeld wordt. Onze klanten zijn er blij mee dat we flexibel zijn en efficiënt werken.

Daarnaast kijken we altijd naar nieuwe mogelijkheden en ruimte voor verbinding. We brengen op creatieve wijze ondernemers met elkaar in contact. Dit levert waardevolle uitwisselingen op.

Neem contact op!

Meer informatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of door te bellen met 036 713 00 15

Je naam

Je e-mail

Onderwerp

Je bericht

WIE ZIJN WIJ?

WZW

Actuele video's

Waterstof de docuvideo

Waterstof de docu

Waterstof is belangrijk voor de energietransitie, maar wat kunnen we met waterstof en hoe ver zijn we daar nu dan eigenlijk mee? In deze documentaire gaan we op zoek naar antwoorden.
Kunsstof de grondstofvideo

Kunststof de grondstof

Wat moet er gebeuren om de plastic afvalberg kleiner te maken? In de documentaire ‘Kunststof de grondstof’ gaan we op zoek naar antwoorden.
MAEX de maatschappelijke AEXvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Gerda Deekens

MAEX is een landelijk platform om impact te maken en te meten. Sociale ondernemingen en maatschappelijke initiatieven kunnen hier gratis hun social handprint berekenen.
Sandra Pellegrom vertelt wat de SDG's precies inhoudenvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Sandra Pellegrom

De Sustainable Development Goals wat wordt hier precies mee bedoeld? Sandra Pellegrom de Nederlandse nationale SDG coördinator legt het uit.
In gesprek met Willem Lagewegvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Willem Lageweg

De manier waarop wij in ons voedsel voorzien is niet houdbaar meer en moet drastisch veranderen. De vraag is alleen, hoe pakken we dit aan zodat het voor iedereen beter wordt.
Ronald Roversvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Ronald Rovers

Ronald Rovers maakt een vergelijking tussen de Corona crisis en de CO2 crisis en vertelt waarom we de plannen voor verduurzaming niet in de koelkast kunnen zetten.