woensdag, januari 20, 2021

Laat je inspireren door duurzame bedrijven.

Films over duurzame ondernemers

Business Channel One is hét business platform met films voor duurzaam ondernemend Nederland. Met inspirerende, informatieve en authentieke online content. Die ondernemers zowel online als ofline verbindt. Deze unieke content vind je alleen reclamevrij op Business Channel One.

Welke bedrijven kun je zien op BC1®

Vooral bedrijven die duurzaam ondernemen duidelijk naar buiten willen brengen. Die andere ondernemers willen prikkelen. En het belangrijk vinden dat hun unieke werk aan een groot publiek getoond wordt. Zodat de juiste doelgroep hun verhaal ziet. Wil jij meedoen? Past jouw bedrijf ook op BC1® laat het ons weten.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wie is Business Channel One

Business Channel One is een sociale, not only for profit onderneming. Met het doel om verduurzaming te versnellen door kennis en informatie aan ondernemers te delen. Met ons team brengen we op creatieve manier verhalen onder de aandacht. Hier trekken we veel kijkers mee.
Staat u achter het doel en de werkwijze van BC1® en wilt u ons steunen, zodat wij nog meer duurzame verhalen in beeld kunnen brengen? Neem gerust contact met ons op.

WIE ZIJN WIJ?

WZW

Actuele video's

Waterstof de docuvideo

Waterstof de docu

Waterstof is belangrijk voor de energietransitie, maar wat kunnen we met waterstof en hoe ver zijn we daar nu dan eigenlijk mee? In deze documentaire gaan we op zoek naar antwoorden.
Kunsstof de grondstofvideo

Kunststof de grondstof

Wat moet er gebeuren om de plastic afvalberg kleiner te maken? In de documentaire ‘Kunststof de grondstof’ gaan we op zoek naar antwoorden.
MAEX de maatschappelijke AEXvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Gerda Deekens

MAEX is een landelijk platform om impact te maken en te meten. Sociale ondernemingen en maatschappelijke initiatieven kunnen hier gratis hun social handprint berekenen.
Sandra Pellegrom vertelt wat de SDG's precies inhoudenvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Sandra Pellegrom

De Sustainable Development Goals wat wordt hier precies mee bedoeld? Sandra Pellegrom de Nederlandse nationale SDG coördinator legt het uit.
In gesprek met Willem Lagewegvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Willem Lageweg

De manier waarop wij in ons voedsel voorzien is niet houdbaar meer en moet drastisch veranderen. De vraag is alleen, hoe pakken we dit aan zodat het voor iedereen beter wordt.
Ronald Roversvideo

Aan de keukentafel in gesprek met Ronald Rovers

Ronald Rovers maakt een vergelijking tussen de Corona crisis en de CO2 crisis en vertelt waarom we de plannen voor verduurzaming niet in de koelkast kunnen zetten.