maandag, augustus 20, 2018

Welkom bij Business Channel One

Business Channel One is het eerste reclamevrije videokanaal van en voor innovatieve ondernemers die een vernieuwend product, dienst of visie hebben.
Wij filmen én verspreiden jouw verhaal zodat je een groot, oprecht geïnteresseerd publiek bereikt. Wij portretteren je op een manier die past bij je missie en je product of dienst en plaatsen dit filmportret op Business Channel One. Dit is het eerste reclamevrije videokanaal voor ondernemers met eenzelfde denkwijze en filosofie als jij.
Vervolgens helpen wij je om jouw verhaal wereldkundig te maken. We trekken bezoekers naar het videokanaal en verspreiden je verhaal via social media. Ook helpen we je bij de online marketing. Zo bereiken we samen een groot, oprecht geïnteresseerd publiek voor jouw product of dienst.

Geen reclames

In tegenstelling tot YouTube, wordt een kijker op Business Channel One niet afgeleid met storende reclame en krijgt hij na afloop geen andere filmpjes voorgeschoteld. Je bezoeker kan zélf selecteren wat zijn interesse heeft en zo verder kijken.

Op Business Channel One vindt je gelijkgestemde ondernemers, bevlogen, met een missie of visie. Daardoor vindt er kruisbestuiving plaats. Het is al regelmatig voorgekomen dat ondernemers onderling met elkaar in contact komen en samen verder innoveren.
En dat is de missie van BC1®: wij willen ondernemers helpen om hun boodschap te verspreiden zodat de wereld daadwerkelijk een stukje beter wordt.

Zó werkt het

  • Wij filmen je in een setting die bij jouw past, zodat je helemaal in je element bent en vrijuit kunt vertellen.
  • We plaatsen deze film op BC1®, hét videokanaal voor ondernemers met eenzelfde denkwijze en filosofie als jij.
  • Wij trekken kijkers naar het videokanaal.
  • We verspreiden je verhaal via social media.
  • Je krijgt hulp en advies bij je online marketing

Heb jij een innovatief product of dienst dat een podium verdient en zie je op tegen het maken van video’s, social media en online marketing? Neem dan contact met ons op. Samen met Business Channel One bereik je een groot én oprecht geïnteresseerd publiek.

Scherp in beeld én prijs

Je kunt onder andere kiezen uit:

  • video-interview
  • portret
  • bedrijfspresentatie

Voor elke video geldt dat deze gemaakt wordt in 4K, dus in hoge beeldkwaliteit. Verder kunnen we iedere video aanpassen aan jouw wensen. Hieronder zie je een voorbeeld van een video-interview.

Neem contact op!

Wil je ook gebruik maken van dit unieke podium en een prijsindicatie van je wensen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of door te bellen met 036 713 00 15

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht