Persoonlijke service grote kracht van Krikke Culinaire Groothandel uit Grou


Duurzaam ondernemen

Krikke Culinaire Groothandel is een familiebedrijf uit Grou dat in 65 jaar is gegroeid tot een veelzijdige, moderne groothandel in food en non-food waar duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staat.
Dit blijkt onder meer uit de zorg voor het milieu. Naast het recyclen van zo veel mogelijk afval wordt slim gebruik gemaakt van zonne-energie. Zowel het pand in Grou als de auto’s op de weg maken gebruik van zonnepanelen die voorzien in een groot deel van het energieverbruik.

Krikke Culinaire Groothandel

Hart van het bedrijf is de slagerij “Het Vleesatelier”, hier wordt het vlees op een echt ambachtelijke wijze verwerkt. Wanneer er speciale wensen zijn, kan de klant direct contact met de slager hebben om te overleggen. Waarbij alles mogelijk is ieder gewenst gewicht, ieder gewenst product.

Persoonlijke service

Klanten van Krikke Culinaire Groothandel kunnen tot 5 uur ’s ochtends bestellen om nog dezelfde ochtend geleverd te krijgen. Om de persoonlijke service te kunnen waarborgen bedient Krikke vooral klanten in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Holland. Daarom is Krikke natuurlijk ook een van de standhouders tijdens Horeca EvenTT in Assen.

High Growth Awards

Dat de aanpak van Krikke werkt blijkt ook uit het feit dat zij één van de genomineerden waren voor de High Growth Awards 2015. Hierbij strijden ondernemingen uit heel Nederland om de titel beste groeibedrijf in de regio. De High Growth Awards is een initiatief van Port4Growth een platform voor groeiondernemingen in samenwerking met de Rabobank, Grant Thornton en Philips.