Persoonlijke radar completeert bedrijfsscan

Bureau LODZ van Robert Jan de Roo helpt ondernemers om eventuele struikelblokken te vinden die de groei van hun bedrijf belemmeren. Want welvarend ondernemen gaat samen met groei, verandering, innovatie, uitbreiding en plezier.

Unieke werkwijze

Ook biedt deze bijzondere bedrijfsadviseur ondersteuning bij de zoektocht hoe deze knelpunten het best op te lossen zijn.
Door zijn unieke werkwijze is Robert Jan geen ‘standaard’ coach, hij weet steeds weer de vinger op de zere plek te leggen. Wilt u als ondernemer liever niet dat bekend wordt dat u een counselor inschakelt dan kan Robert Jan als anonieme sparringpartner fungeren.

Bedrijfsscan

Door middel van de bedrijfsscan kan Robert Jan allerhande blokkades vinden. Dit kan te maken hebben met de inrichting van een ruimte maar ook met organisatorische knelpunten. Zo kunnen ondernemers die last hebben van een hoog percentage aan ziekteverzuim bij hem terecht om te achterhalen waar dit door komt.

Werkgroep Persoonlijk Leiderschap

Wie wil werken aan persoonlijk leiderschap kan meedoen aan de werkgroep die één keer per maand plaatsvindt. Aan deze training nemen maximaal 10 personen deel, die vanuit heel Nederland komen. Meer informatie hierover vindt u op de website van Bureau LODZ.