10e Editie Horeca EvenTT Assen in februari 2017

Horeca EvenTT

Over iets meer dan een maand zal de volgende HorecaEvenTT in Assen plaatsvinden. Van maandag 13 februari tot en met woensdag 15 februari zal de TT-hal geheel in het teken staan van de horeca.

In de video ziet u een door Business Channel One gemaakte impressie van de beurs in 2016.

Horeca vakbeurs van het Noorden

Deze vakbeurs voor horeca, grootkeuken en recreatie wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. In deze tijd is de beurs uitgegroeid tot dé vakbeurs op dit gebied voor Noord Nederland. Ook dit jaar lijkt het weer een interessante beurs te worden met een beursvloer van ruim 14.000 m2 die volledig gevuld is met 300 verschillende nationale en international merken.

Kookwedstrijden

Natuurlijk ontbreken ook dit jaar de kookwedstrijden van EvenTT Culinair niet. Met als hoogtepunt de Grand Prix EvenTTCulinair 2017. Hierbij werken diverse teams, bestaande uit chef, assistent en gastvrouw/heer samen om deze felbegeerde prijs met cheque van € 5000,- te winnen.

Nieuw dit jaar is dat banketbakkers en patissiers hun kwaliteit kunnen laten zien door het inzenden van een feestelijke taart. Waarbij als thema 10 jaar EvenTTCulinair zal gelden.