Ondernemers en gemeente werken samen aan circulaire toekomst

Samenwerken aan een circulaire toekomst

Samenwerken daar ging het om tijdens het eerste Business Congres Almere georganiseerd door de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA). Dit geldt voor ondernemers onderling, voor de overheid én voor studenten. Zij kunnen met een frisse blik nieuw licht op de voor ons liggende uitdagingen werpen.
Met de titel ‘The Future is now’ gaf het VBA aan dat er nu echt stappen gezet moeten worden.

Eerste Business Congres Almere, The future is now

Inspiratie en praktijk komen samen

Het congres werd goed bezocht door ondernemers en studenten. Zij lieten zich meenemen door inspirerende sprekers. Waarbij bleek dat door verduurzaming en samenwerking mooie, nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Wat nodig is want het wordt steeds belangrijker in evenwicht te komen met onze planeet.

André Kuipers roept op om niet te lang te wachten, anders mis je de boot
André Kuipers

Stof tot nadenken

Het VBA heeft onderwerpen gekozen die voor de stad, voor de ondernemers en voor de VBA belangrijk zijn. De gedreven Ruud Koornstra riep de aanwezige ondernemers op om weer trots te zijn en uit hun schulp te kruipen en de dromers een podium te geven. Het is doodzonde om al die kennis te laten liggen.
Waarbij André Kuipers duidelijk het belang aangaf om niet te lang te wachten, ook in je eigen belang, want anders mis je de boot.

Ruud Koornstra riep de aanwezige ondernemers op om weer trots te zijn
Ruud Koornstra

Zie ook:

Documentaire: Kunststof de grondstof
Jongeren belangrijk voor duurzame ontwikkeling bedrijven
Ieder klein stapje telt, dus begin gewoon