Nieuw Leiderschap

Nieuw Leiderschap

Koos Groenewoud, vertelt hierover in een serie video’s , wat houdt Nieuwe Leiderschap eigenlijk in? Wat is ‘unbossen’ en is dit alleen interessant voor werkgevers? In deze eerste video legt Koos uit wat ‘Dienend Leiderschap’ precies inhoudt.

Koos Groenewoud

Koos is coach, interim manager, columnist, recensent en spreker. Hij is expert op het gebied van Nieuw Leiderschap, waardoor hij goed in staat is om leidinggevenden te helpen betere leiders te worden én om betere resultaten te behalen.

Zijn professionele carrière is hij begonnen als kok. Door zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid heeft hij altijd goed om zich heen gekeken en is hij zich blijven ontwikkelen. In het Kantelboek beschrijft Koos zijn eigen reis, inclusief vijf gebeurtenissen, zijn vijf kantelmomenten waardoor hij zijn droom heeft kunnen realiseren. Spreker en schrijver worden. Het hele verhaal over de reis van Koos kun je hier lezen.

Serie Nieuw Leiderschap

In deze serie vertelt Koos Groenewoud in vier video’s over de kansen en mogelijkheden. Meer weten? Bekijk ook de andere video’s in deze serie:

Nieuw Leiderschap

Slechte gewoontes van leiders

Aanbevelingen van Koos Groenewoud

Zelfsturing & Nieuwe business modellen