Flevolandse Zakenvrouwen 2019 bekend

Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2019

Donderdag 20 juni 2019 heeft een onafhankelijke jury tijdens een feestelijke verkiezingsavond bekend gemaakt wie de titel Flevolandse Zakenvrouw 2019 mogen dragen. Het was dit jaar een hele kluif voor de jury. Zij moesten uit 63 aanmeldingen de negen genomineerden kiezen. Waarbij de jury tot het laatst niet zeker was wie er uiteindelijk met de titel naar huis mocht gaan. Uiteindelijk zijn ze na langdurig beraad tot een gezamenlijk besluit gekomen.

Winnaressen

De dames die zich Flevolandse Zakenvrouw van 2019 mogen noemen zijn.
Jolien Hoek van de VMCA, de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere in de categorie Managers. Nasima el Bachiri van BFlex Cleaning in de categorie MKB. En Sarita Langenhof van Newborn Spa in de categorie ZP (Zelfstandig Professional).

Nasima el Bachiri ontvangt de prijs behorend bij de titel Flevolandse Zakenvrouw 2019 uit handen van jurylid Marijke Hoogwoud
Nasima el Bachiri ontvangt de prijs uit handen van jurylid Marijke Hoogwoud
Jolien Hoek ontvangt de prijs behorend bij de titel Flevolandse Zakenvrouw 2019 uit handen van jurylid Willeke Waller
Jolien Hoek ontvangt de prijs uit handen van jurylid Willeke Waller

Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen

De verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar wordt jaarlijks georganiseerd door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Dit is een actief netwerk voor ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers. “De nominatie is juist bedoeld om vrouwen bewust te maken van hun kunnen. En vooral ook om die typisch vrouwelijke bescheidenheid waar zelfs succesvolle ondernemers nog last van hebben van zich af te schudden. Met de verkiezing geven we hen een podium. We zien dan ook dat de nominatie de vrouwen écht een boost geeft als het om hun bedrijf gaat”, zegt Marcia Richardson één van de twee nieuwe voorzitters van het Netwerk.

Sarita Langenhof ontvangt de prijs behorend bij de titel Flevolandse Zakenvrouw 2019 uit handen van jurylid Marion Wichard
Sarita Langenhof ontvangt de prijs uit handen van jurylid Marion Wichard

 

Zie ook: Ondernemers en gemeente werken samen aan circulaire toekomst