Beter presteren door hypnose

Slechte nachtrust door stress

Er zijn ondernemers die zo druk zijn met hun bedrijf dat dit ten koste gaat van hun nachtrust. Een slechte nachtrust is niet alleen vervelend, het kan flinke gevolgen hebben voor het dagelijks leven. De concentratie wordt minder, er ontstaat sneller irritatie, de weerstand vermindert met als gevolg meer stress.

Dat is echter niet het enige gevaar, op de lange termijn blijkt slaaptekort het risico op onder andere hart- en vaatziekten, maag- darmstoornissen en stofwisselingsziekten significant te vergroten. Dit is onder meer gebleken uit diverse studies bij ploegendienst-werkers. Daar zit geen enkele ondernemer op te wachten!

Doorbreek het patroon met hypnose

Gelukkig zijn er diverse manieren om ervoor te zorgen dat je ’s nachts weer goed kunt slapen. Toch kan het moeilijk zijn dit patroon zelfstandig te doorbreken wanneer je al langere tijd slecht slaapt. Voor mensen die in zo’n situatie beland zijn kan hypnose een oplossing bieden. Onder hypnose kunnen het lichaam en de geest in rust worden gebracht waardoor je weer op natuurlijke wijze in slaap valt.

Daarna is het de kunst om niet in het oude patroon terug te vallen.