Wie wordt Flevolandse Zakenvrouw 2017?

420

Ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen brengt ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers uit de provincie met elkaar in contact. Zodat zij ervaring en kennis kunnen delen maar ook om samen fun te hebben.

Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar

Jaarlijks hoogtepunt is de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar die sinds 2012 wordt georganiseerd. Iedereen kan een ondernemende vrouw aanmelden waarvan men vindt dat zij het verdiend om genomineerd te worden. Na sluiting van deze periode buigt een vakjury zich over de aanmeldingen waarna zij ongeveer een maand voor de feestelijke verkiezingsavond bekendmaken wie dit jaar de genomineerden zijn.

Video pitches van de genomineerden

De genomineerden worden ingedeeld in drie categorieën MKB, ZP en Manager.
U kunt hier kennismaken met de genomineerden van dit jaar. Donderdag 15 juni zal tijdens de feestavond bekend gemaakt worden wie deze fel begeerde titel in de wacht slepen.
Dit zijn de genomineerden in de categorie MKB zijn, Joy Taling van Outdoorpark SEC Survivals, Jolanda Jansen van FlevoNautica en Karin Hut-van Meerten van Easyslim.nu.

De genomineerden in de categorie Manager zijn Yvette de Bake van Flynth Almere, Mary Haselager werkzaam bij de Provincie Flevoland en Klaartje Wierbos van Vis á Vis.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row]

De genomineerden in de categorie ZP zijn Mitra La Grand van La Mysore Cosmetics en Marie Louise Grove van Coconut Communicatie.

Kaarten om de verkiezingsavond bij te wonen zijn hier verkrijgbaar. Voor een terugblik van de feestelijke avond van vorig jaar klikt u hier.