Wie wordt Flevolandse Zakenvrouw 2017?

Ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen brengt ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers uit de provincie met elkaar in contact. Zo kunnen zij ervaring en kennis delen én samen fun hebben.

Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar

Jaarlijks hoogtepunt is de Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar die sinds 2012 wordt georganiseerd. Waarvoor iedereen een ondernemende vrouw, die het verdiend om genomineerd te worden, kan aanmelden. Na sluiting van deze periode buigt een vakjury zich over de aanmeldingen. Ongeveer een maand voor de feestelijke verkiezingsavond maakt de jury bekend wie dit jaar de genomineerden zijn.

Video pitches van de genomineerden

De genomineerden worden ingedeeld in drie categorieën MKB, ZP en Manager.
U kunt hier kennismaken met de genomineerden van dit jaar. Donderdag 15 juni zal tijdens de feestavond bekend gemaakt worden wie deze fel begeerde titel in de wacht slepen.
De genomineerden in de categorie MKB zijn, Joy Taling van Outdoorpark SEC Survivals, Jolanda Jansen van FlevoNautica en Karin Hut-van Meerten van Easyslim.nu.

In de categorie Manager zijn genomineerd, Yvette de Bake van Flynth Almere, Mary Haselager werkzaam bij de Provincie Flevoland en Klaartje Wierbos van Vis á Vis.

En last but not least zijn Mitra La Grand van La Mysore Cosmetics en Marie Louise Grove van Coconut Communicatie genomineerd in de categorie ZP

Kaarten om de verkiezingsavond bij te wonen zijn.