Verkiezing Flevolandse Zakenvrouwen 2017

976

Flevolandse Zakenvrouwen

Donderdag 15 juni jl. was de feestelijke verkiezingsavond van dit jaarlijks door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen georganiseerde evenement. In het The Lux theater in Zeewolde streden acht dames om de titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2017.

Vakjury

Een vakkundige jury beoordeelde wie er uiteindelijk met de prijzen naar huis gingen. De titel kon gewonnen worden in drie verschillende categorieën, Zelfstandig Professional, Manager en MKB. Hiervoor werd onder andere gekeken naar financiële aspecten, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en zelfontplooiing. Om de videopitches van de genomineerden te bekijken klikt u hier.

Publieksprijs

Naast de prijs die werd bepaald door de vakjury, konden leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen tijdens de verkiezingsavond aangeven wie volgens hen de publieksprijs verdiende. De publieksprijs werd dit jaar uitgereikt door de veelbelovende Almeerse schrijfster Ilse Ruijters. Ilse was winnares van de publieksprijs in 2015. Bent u benieuwd naar de winnaressen van dit jaar? Bekijk dan de video.

Promo: Feestelijke verkiezingsavond Flevolandse Zakenvrouwen 2017