Verkiezing Flevolandse Zakenvrouwen 2017

Flevolandse Zakenvrouwen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen organiseerde donderdag 15 juni jl. de verkiezingsavond van dit jaarlijks terugkerende evenement. Hiervoor streden acht dames in het The Lux theater in Zeewolde om de titel Flevolandse Zakenvrouw van het jaar 2017. Elk jaar wordt een andere plaats in de provincie gekozen om deze feestelijke avond te vieren.

Vakjury

Een vakkundige jury beoordeelde wie er uiteindelijk met de prijzen naar huis gingen. De titel was te winnen in drie verschillende categorieën. De categorie Zelfstandig Professional, Manager en MKB. Hiervoor werd onder andere gekeken naar financiële aspecten, maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en zelfontplooiing. Om de videopitches van de genomineerden te bekijken klikt u hier.

Publieksprijs

Naast de prijs die werd bepaald door de vakjury, was er een publieksprijs te winnen. Leden van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen konden daarom tijdens de verkiezingsavond hun stem uitbrengen. Waarna uit de telling bleek wie volgens hen deze prijs verdiende. Dit jaar werd de publieksprijs uitgereikt door de veelbelovende Almeerse schrijfster Ilse Ruijters. Ilse was winnares van de publieksprijs in 2015. In dat jaar werd deze prijs voor het eerst uitgereikt. Bent u benieuwd wie de gelukkige winnaressen van de titel van dit jaar zijn? Bekijk dan de video.

Zie ook: Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2016