Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2018

Flevolandse Zakenvrouw 2018

Donderdag 21 juni 2018, de langste dag van het jaar was de avond waarop de feestelijke verkiezing van de Flevolandse Zakenvrouw 2018 werd gehouden. Voor de zevende keer op rij heeft het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen deze verkiezing georganiseerd. Doel van de verkiezing is om vrouwelijke ondernemers te stimuleren en te inspireren.

Emmeloord

De verkiezing wordt ieder jaar in een andere plaats in Flevoland gehouden. Dit jaar viel de beurt aan Emmeloord waar in een goed bezocht ’t Voorhuys een spetterend feest werd gevierd.

GenomineerdenDebby Toorenaar Flevolandse Zakenvrouw 2018 categorie Zelfstandig Professional

Uit de 60 aangemelde onderneemsters heeft de onafhankelijke jury zes dames genomineerd. In de categorie Zelfstandig Professional zijn genomineerd Corine van Zoelen, de Yoga Business coach, Ruth Sedney van JippieJoe en Debby Toorenaar van Media Missie. In de categorie MKB zijn Jacqueline Riechelman van J’esthé cosmedische kliniek, Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere Stad en Sifra Douma van Ukje.nl genomineerd.

Sifra Douma Flevolandse Zakenvrouw 2018 categorie MKBUiteindelijk heeft de jury in elke categorie een winnares bekend gemaakt. Door de in het publiek aanwezige leden van het Netwerk is de winnares van de publieksprijs gekozen. Alleen leden van het netwerk mogen hier hun stem voor uitbrengen.

Jury

De jury die volgens eigen bewoordingen aan een “onmogelijke” taak stond, bestaat uit voorzitter Gerrit Jan Gorter, burgemeester van Zeewolde, Marion Wichard, van Linking Brain en oprichtster van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, Monique van de Wakker, directeur Particulieren Rabobank Almere en Marijke Hoogwoud oud-eigenaar van full-service administratiebureau Hoogwoud & van Haga.

Zie ook: Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2017
Zie ook: Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw 2016