Online beter gevonden worden

Marketingtrend

Dé marketingtrend van deze tijd is video. Volgens veel marketeers is video zelfs de beste vorm van content marketing. Veel bedrijven maken tegenwoordig ook gebruik van informatieve video’s waarmee zij hun online naamsbekendheid verhogen. Tegelijkertijd houden zij hun klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Het wordt steeds duidelijker dat wanneer je online eenvoudig en snel gevonden wilt worden je niet meer kunt zonder video.

Meet het effect van je video

Het is echter wel belangrijk dat je de video op de juiste manier onder de aandacht van je doelgroep brengt. Maak het een kijker makkelijk om in contact met je te komen. Dus plaats je video goed zichtbaar op de landingspagina van je website en geef daar ook direct aan hoe iemand die geïnteresseerd is, je kan bereiken.
Minstens zo belangrijk is het om met behulp van statistieken van de website bij te houden hoeveel bezoekers je hebt gehad, hoe lang ze naar je video hebben gekeken en of zij daarna bijvoorbeeld een offerte hebben aangevraagd.

Een slimme onderneming maakt gebruik van alle mogelijkheden die er zijn, en heeft de investering dan snel terugverdiend.