zondag, mei 16, 2021

Laat je inspireren door duurzame bedrijven.

Doe ook aan reclame 3.0

Met ons team geven we op een creatieve manier koplopers het podium dat zij verdienen. Hiervoor maken we gebruik van een zelf ontwikkelde methode waarmee we jouw duurzame verhaal ook onder de aandacht van jouw doelgroep kunnen brengen.

Wij doen het anders, met reclame 3.0
• Unieke en duurzame manier van reclame maken.
• Ruimte om met andere duurzame ondernemers elkaar te versterken.
• Film in bioscoopkwaliteit.
• Jouw bedrijfsverhaal op integere wijze puur en eerlijk in beeld.
• Kost jou weinig tijd.
• Optimaal klimaat voor een hoog aantal views bij jouw doelgroep.
• Wij denken zeer creatief met je mee, ook om de investering laag te houden.

Business Channel One laat je inspireren door duurzame ondernemers

Wat kost dat?

Voor een concreet antwoord op deze vraag kun je ons het beste bellen of mailen. Uitingen op deze manier moet je niet zien als kostenpost, maar als een investering. Ook interessant, je verhaal staat zo lang op BC1® als jij wilt. We horen regelmatig van klanten dat ze nieuwe klanten krijgen door de film.

Wil jij ook te zien zijn als koploper op het gebied van duurzaamheid? Ga gewoon het gesprek met ons aan. Dan vinden we samen dé manier die bij jouw bedrijf past! Dus neem snel contact met ons op.

Neem contact op!

Meer informatie? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of door te bellen met 036 713 00 15

  Je naam

  Je e-mail

  Onderwerp

  Je bericht

  WIE ZIJN WIJ?

  WZW

  Actuele video's

  Circulariteit noodzaak voor behoud winstgevendheid

  Wat houdt echte verduurzaming precies in? We krijgen antwoorden van koplopers die vanuit uiteenlopende vakgebieden en gezichtspunten werken aan verduurzaming.
  Waterstof de docu

  Waterstof de docu

  Waterstof is belangrijk voor de energietransitie, maar wat kunnen we met waterstof en hoe ver zijn we daar nu dan eigenlijk mee? In deze documentaire gaan we op zoek naar antwoorden.
  Kunsstof de grondstof

  Kunststof de grondstof

  Wat moet er gebeuren om de plastic afvalberg kleiner te maken? In de documentaire ‘Kunststof de grondstof’ gaan we op zoek naar antwoorden.
  MAEX de maatschappelijke AEX

  Aan de keukentafel in gesprek met Gerda Deekens

  MAEX is een landelijk platform om impact te maken en te meten. Sociale ondernemingen en maatschappelijke initiatieven kunnen hier gratis hun social handprint berekenen.
  Sandra Pellegrom vertelt wat de SDG's precies inhouden

  Aan de keukentafel in gesprek met Sandra Pellegrom

  De Sustainable Development Goals wat wordt hier precies mee bedoeld? Sandra Pellegrom de Nederlandse nationale SDG coördinator legt het uit.
  In gesprek met Willem Lageweg

  Aan de keukentafel in gesprek met Willem Lageweg

  De manier waarop wij in ons voedsel voorzien is niet houdbaar meer en moet drastisch veranderen. De vraag is alleen, hoe pakken we dit aan zodat het voor iedereen beter wordt.