Genomineerden verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar bekend

Verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het jaar

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen organiseert ook dit jaar de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar. Een onafhankelijke, deskundige jury heeft uit het grote aantal aanmeldingen een selectie gemaakt de van mogelijke winnaressen van dit jaar, de genomineerden.

Maak kennis met de genomineerden

Om iedereen kennis te laten maken met deze ondernemende dames heeft Business Channel One in de Rabotoren in Almere Stad video pitches opgenomen. Hieronder kunt u kennis met hen maken. De dames dingen mee naar de titel in de categorie MKB en ZP (Zelfstandig Professional).

Video pitches

De genomineerden in de categorie MKB zijn Jacqueline Riechelman van J’esthé Cosmedische Kliniek, Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere-Stad en Sifra Douma van Ukje.nl.

In de categorie Zelfstandig Professional zijn Corine van Zoelen van De Yogaboerderij/De Yoga Business Coach, Debby Toorenaar van Media Missie en Ruth Sedney van JIPPIEJOE genomineerd.

Feestavond bijwonen?

Op donderdag 21 juni as. zal in ’t Voorhuys in Emmeloord tijdens een uitbundige feestavond bekend gemaakt worden wie zich dit jaar de trotse winnaressen mogen noemen van deze titel. Kaarten om de verkiezingsavond bij te wonen zijn hier verkrijgbaar.

Terugblik verkiezingsavond 2016
Terugblik verkiezingsavond 2017